Kajian Tentang 4Life BioEFA Mendedahkan Tahap SPM yang Tinggi

Kajian Tentang 4Life BioEFA Mendedahkan Tahap SPM yang Tinggi
Copy URL

Lihat dalam
BI, BC

4Life Research mempunyai sejarah yang lama dalam menjalani kajian tentang produk dan ramuan, dengan tumpuan yang kuat untuk melancarkan produk baharu. Sudah tentu, ini termasuklah penyelidikan selama 25 tahun terhadap ramuan penting kami: 4Life Transfer Factor®.

Walaupun begitu, kami juga menjalankan kajian terhadap produk 4Life yang telah dilancarkan. Kebelakangan ini, kami telah menjalankan kajian terhadap 4Life BioEFA, dimana kami menumpukan manfaat sistem imun yang terdapat dalam omega-3 dan omega-6 yang digelar sebagai pengantara pro-penyelesaian khusus (specialized pro-resolving mediators, SPM).


Apakah Pengantara Pro-Penyelesaian Khusus (SPM)?

SPM adalah molekul kecil yang dihasilkan daripada asid lemak tak tepu yang dikenali sebagai asid lemak omega-3 dan omega-6. Molekul kecil ini bertindak sebagai pengutusan untuk membantu sistem imun anda melaksanakan fungsi pentingnya. 3 SPM hadir dalam kepekatan yang sangat rendah, jadi ia memerlukan teknik dan peralatan yang canggih untuk mencari dan mengukurnya. Dalam kajian kami, kami telah berkerjasama dengan makmal yang bebas di Jerman untuk menjalankan ujian khusus yang menentukan jumlah SPM dalam 4Life BioEFA. Kami juga menguji produk pesaing lain untuk membandingkan 4Life dengan jenama terkemuka yang menuntut manfaat yang sama.


4Life BioEFA Mendahului Dalam Tahap SPM

Kajian telah menunjukkan bahawa 4Life BioEFA mempunyai tahap unggul molekul kecil SPM untuk menyokong tindak balas sistem imun. 1,2 Malah, makmal mendapati bahawa lebih daripada dua kali ganda SPM berbanding dengan jenama terkemuka. Ini lagi mengagumkan apabila anda mendapati bahawa pesaing terdekat mempunyai tanda harga tiga kali ganda kos 4Life BioEFA! 2

Penemuan baharu ini merupakan satu lagi sebab Sains merupakan salah satu nilai teras kami di 4Life. Lagipun, Penyelidikan atas nama kami!


Sokongan saintifik SPM tambahan:

Specialized pro-resolving mediators: endogenous regulators of infection and inflammation

  1. Kajian pra-klinikal

  2. Kenyataan ini belum dinilai oleh FSSAI. Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

  3. Pautan luar yang disediakan dalam catatan blog 4Life disediakan secara ketat sebagai ihsan kepada pembaca blog yang mungkin mendapati halaman yang dipautkan menarik. 4Life tidak menyokong tapak web ini atau menjamin ketepatan sebarang maklumat yang terdapat di tapak luar ini.