4Life Blog Science, Success, Service

Dos Harian Yang Lengkap untuk Kecantikan dan Kecergasan

Dos Harian Yang Lengkap untuk Kecantikan dan Kecergasan

Lihat dalam BI

Dah bulan September!

Dan kami meraikan Kecantikan Dari Dalam Ke Luar!
Kami memberi tumpuan kepada dua produk kami yang paling mencantikkan dan dicintai; Jus RioVida dan Kolagen.
Pakar kesejahteraan kami telah membuat segala penyelidikan dan usaha demi anda.
Jadi, inilah sebabnya Pasangan Produk Hebat ini adalah yang terbaik untuk memberi anda kulit berseri dan bercahaya!


ASASNYA

SATU BOTOL. 5 JENIS SUPERFRUIT. KUASA ANTIOKSIDA

RioVida dibuat dari 100% jus buah semula jadi dari acai, blueberry, elderberry, delima dan anggur ungu yang enak, menyegarkan dan memberi tenaga. Ia dengan cepatnya membanjiri badan dan kulit anda dengan antioksida yang kuat untuk menyokong daya hidup dan kulit awet muda.

RioVida juga mengandungi 4Life Tri-Factor Formula yang berpaten dengan transfer factor dari kolostrum lembu dan kuning telur ayam. Transfer Factor adalah protein kecil yang membantu sistem imun kita lebih berwaspada dan berfungsi dengan lebih bijak. Sistem imun yang pintar adalah kunci untuk memerangi ancaman kesihatan.

Apa rasanya RioVida? Masam manis (dari buah beri). Dan warna ungu gelap (dari pigmen semula jadi yang mengandungi antosianin) pastinya sesuatu yang dinantikan setiap hari.


KEPERLUAN HARIAN DAN TERMAJU

KULIT, RAMBUT DAN KUKU YANG CANTIK

4Life Transfer Factor® Collagen adalah formula kekal keremajaan untuk kulit yang berseri, rambut berkilat dan kuku yang sihat. Ia telah diuji secara dermatologi untuk meningkatkan kelembapan kulit, warna dan keanjalan kulit, memperlambat penampilan garis-garis halus dan kedutan.

PEMENANG ANUGERAH 2020 PEOPLE’S CHOICE STEVIE AWARDS

Tambahkan satu paket ke dalam smoothie anda atau campurkan kepada kopi, jus buah atau susu untuk menambah semula kolagen badan anda.

Berikut adalah beberapa resipi untuk memberi anda inspirasi dan kreativiti!

INSPIRASI RESIPI

Bar Granola Kolagen


Smoothie Kolagen 2 Lapisan


Tambahkan RioVida dan Collagen kepada rejimen kecantikkan harian anda untuk kecergasan dan kecantikkan kulit, rambut dan kuku sepanjang hari, setiap hari!

Ketekalan adalah kunci kepada hasil jangka panjang. Oleh itu, kami telah reka pakej yang bernilai tinggi ini sebagai bekalan kecantikan bulanan RioVida dan Collagen anda. Beli secara online dan kami anda hantar ke depan pintu anda!